Alla inlägg under maj 2015

Av Klubbarps Hundklubb - 20 maj 2015 23:00

Ånej det ösregnade idag. Det har varit bra väder hela veckan fram tills nu! Jaja, lite regn gör väl inget hundarna måste väl ut ändå eller?

På träffen idag kom det 4 ekipage so tålde regnet men den tänkta tipspromenaden fick deltagarna göra inne paviljongen, för de hade ju redan gått en vända på Jogga-Dogga banan. Tur att vi har mycket utrymme att vara på även om det regnar.
Men det var rätt så härligt när det åskade och regnade utomhus medan vi hade skydd inomhus.


Resultatet:

1. Håkan Danielsson,
2+3 Hilde Wöien & Birgitta Wiss ...
4. Ann-Louise Åberg....


Välkomna igen även om det spöregnar, alltid hittar vi på något. Vi har ju ett stort tält som vi kan vara i om det skulle regna vid fler tillfällen

Av Klubbarps Hundklubb - 18 maj 2015 22:30

12 ekipage på gruppträningen ikväll. Den mesta träningen gjordes i skogen på Jogga-Dogga banan, att kunna gå mellan två led med hundar, att kunna gå två och två mellan hundar, att kunna kallas in rätt ut i skogen, att kunna kallas in mellan leden av hundar.


Var dom bra eller var dom bra? Dom var mycket mycket bra. Att sedan banan var preparerad med köttbullar, (förarna var lyckligt ovetande om detta) var ju svårigheten under promenaden och det var väl en del som inte kunde låta bli köttbullarna, d.v.s förarna inte tillräckligt uppmärksamma.


Bella var riktigt på hugget så hon tog en sväng tillbaka till banan under en inkallning. Men hon kom tillbaka när alla köttbullar var slut. Om hon hade ätit upp eller om de redan var slut får vi gissa oss till. 


Självklart var det ju fikapaus. Den går ju inte att missa. Det är då vi har tid att prata om allt möjligtoch hundarna får chans att vila innan det blir dags igen för andra delen i träningen.


Bra jobbat ikväll! Hoppas vi ses nästa måndag igen!

Av Klubbarps Hundklubb - 16 maj 2015 15:45

I dag har vi haft besök av en härlig flock med Cane Corsohundar tillsammans med sina ägare.Det blev lite träning på safaristig. Den träningen gick väldigt bra. Till fikat var klubbens goda mackor med gott pålägg!


Välkomna tillbaka!


Bilderna är från förra årets Cane Corsoträff!

     

Av Klubbarps Hundklubb - 13 maj 2015 19:10

Idag på aktivering tränade vi freestyle. Vi hade även framme flyball-maskinen som vi tränade på. Efter träningen var det fika i det fina vädret.


     

Av Klubbarps Hundklubb - 11 maj 2015 20:30

10 ekipage på gruppträningen igår kväll, duktiga hundar och intresserade förare. Vi tränade både lydnad och lite konster.
En del förare hade det lite kämpigt att gå ner på knä och det är helt rätt att göra så gott man kan, bättre gick det med slalom mellan benen. Att lära hunden rulla är inte så svårt men det gäller att godiset är så gott att det lönar sig att rulla för det....
Härligt har vi det på våra möten och hjärtligt välkomna igen....

Av Klubbarps Hundklubb - 7 maj 2015 22:45

En stor härlig grupp med valpar har börjat kurs ikväll. De är av storlekarna 1 kg till ca 15 kg....Ska bli riktigt roligt att följa dom en tid framöver...lille Zack frös väldigt så vi fick fixa en tröja till honom varvid husse överlät till matte att gå ut med honom (tröjan var rosa med lite bling bling på)....tror nog att det löser sig när husse ser hur skönt Zack tycker det är....var nu rädda om de små tills vi ses nästa gång.....

Av Klubbarps Hundklubb - 6 maj 2015 22:30

Föreläsningen med Carina Jarhede blev välbesökt, vi fick knappt plats på paviljongen. En intressant och nyttig kväll, med mycket utbyte av erfarenheter, tror t.o.m Carina fick lite tips av en del av "våra" uppfödare. Vi kommer säkert att anlita henne för att ha trimkurs för spaniel framöver, kom gärna in med intresseanmälan av en sådan kurs


       


Demonstrationshunden

  



Av Klubbarps Hundklubb - 6 maj 2015 19:00

Onsdagsaktiveringen idag blev en promenad, en del gick korta vägen och en del gick den långa, i ett härligt försommarväder. Efter promenaden serverades nybakad äpplekaka med vaniljsås.


 

Presentation


"En välskött och lydig hund är en glad och harmonisk hund till enbart glädje för sin omgivning"

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards